Blogin päähenkilöt

Eli olemme kaksi tavallista kaverusta jotka ovat olleet ystäviä lähes koko ikänsä. Rami on 34- vuotias Tamperelainen ja Vellu on 36-vuotias Pirkkalalainen herrasmies :). Harrastuksiimme molemmilla kuuluu kuntosali ja uutuutena  2015 keväällä löytämämme vaeltaminen / patikointi luonnossa. Molemmilla on jälkikasvua sekä ihanat ja ymmärtäväiset morsmaikut jotka antaa meitin sitten käydä tekemässä näitä viikonlopun pikapyrähdyksiä Suomen luontoon.

Rami, Ramia voi seurata instagramissa nimimerkillä @koskelarami
Vellu, Vellua voi seurata instagramissa nimimerkillä @kivinenv
Eräjormailu vei molempien sydämen kerrasta ja meillä onkin jatkuvasti aina seuraava tai seuraavat reissut suunnitteilla. Haaveissa on jokin pidempi vaellus vaikka Lapissa tai sitten Norjan puolella.. näistä sitten tulee päivitystä tuonne tietoa retkistä osioon mikäli ne toteutuvat.. niiiiin ja yksi haave on kokeilla tosi selviytymistä eli lähteä hyvin niukillla varusteilla ja rakentaa metsään itse suojat ynnä muut, teltat siis jätettäis kotosalle.. :O


 Asumme hyvin lähellä toisiamme Tampereen nurkilla ja täältä käsin onkin hyvä tehdä viikonloppuretkiä koska välimatkat on lyhyitä moneen paikkaan ja ihan nurkilta löytyy useita kansallispuistoja sekä vaellusreittejä kuten seitseminen, helvetinpuisto, isojärvi, birgitanpolku, kaarinanpolku jne.


Mitään hifi varusteita meillä ei VIELÄ ole, vaan pitkälti mennään aika normaali ulkoiluvarustein ja edullisimmasta päästä olevilla rinkoilla, teltoilla yms, mutta toistaiseksi nämäkin varusteet on riittänyt vallan mainiosti.. sitten kun päästään pidempiä reissuja tekemään esim lappiin tms niin silloin varmasti tarvii alkaa miettimään myös tuota varustepuolta tarkemmin. Varusteemme esimerkiksi painavat hurjasti verrattuna oikein huipputuotteisiin..


Mitähän tähän vielä sitten lisäisi... no vaikkapa : Menkää ihmiset oikeasti välillä ulos, enkä tarkoita kävelyä postilaatikolle tai lähikauppaan, vaan metsään.. :) -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti